Sex and hemmelig affære

En ny portal formidler kontakt mellem folk, der mangler et sted til deres hemmelige affære, og på den anden folk der vil lægge lokaler til. SEX.»Pas på! Det er meget nemt at forelske sig i en kollega! 28årige Line, da hun for år tilbage havde en hemmelig affære med en kollega. Utroskab: Se her, hvordan de utro holder deres affærer hemmelige - og få måske samtidig et par tips til hvordan, du afslører dem. En spejderleder fra Vendsyssel havde en to år lang hemmelig affære med en årig spejderpige.

DR2 har en hemmelig affære | DRTV

En ny portal formidler kontakt mellem folk, der mangler et sted til deres hemmelige affære, og på den anden folk der vil lægge lokaler til. Mænd og kvinder indleder en hemmelig affære af forskellige grunde, siger nærværende og dyrke sex, med mindre der er opstået følelser for. SEX.»Pas på! Det er meget nemt at forelske sig i en kollega!

28årige Line, da hun for år tilbage havde en hemmelig affære med en kollega.

En spejderleder fra Vendsyssel havde en to år lang hemmelig affære med en årig spejderpige. Vi aftalte at det skulle være % uden følelser og bare sex.

Så spørger jeg jer; er det forkert af mig at have en hemmelig affære med ham? For nogle mennesker udvikler uskyldige julefrokostknald sig til faste affærer. DR2 undersøger, om det er simpel liderlighed eller mangel på sex og spænding.

De utros svar på, hvordan de holder deres affærer hemmelige, har de så samlet i en liste på 10 gode råd til, hvordan man holder utroskab. SEX.»Pas på! Det er meget nemt at forelske sig i en kollega! 28årige Line, da hun for år tilbage havde en hemmelig affære med en kollega. En spejderleder fra Vendsyssel havde en to år lang hemmelig affære med en årig spejderpige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail