Sex debat sex med flere

Flere af de tilstedeværende tilskuere til den usædvanlige situation hepper efter de mange sex-skandaler i Hollywood samt den internationale. Hej kvinder - mest jer i langvarige parforhold. Hvad ville I sige hvis manden foreslog at der kommer en ekstra mand ind i forholdet? Nogen der  Sex med kollega. Derfor skal vi tale om sex, og hvor mange partnere vi har været sammen med, lyder opfordringen fra sexolog og parterapeut Joan Ørting. Det fortæller flere unge i en ny undersøgelse af 16 til åriges at der på trods af årtiers kønsrolledebat fortsat er vidt forskellige seksuelle normer Hos Sex & Samfund siger daglig leder af Sexlinien for Unge Jeppe Hald.

Joan Ørting: Så mange mænd har jeg været sammen med | BT Debat - heirloomring.com

Hej Piger. Emnet er diskuteret mange gange. Alligevel er det, at jeg er i sengen med mere end en mand (samtidig self:))) facinerende. Flere. Hvorfor er drenge, der har sex med mange seje, mens piger, er billige? Ny rapport om gammel fordom skaber debat. Derfor skal vi tale om sex, og hvor mange partnere vi har været sammen med, lyder opfordringen fra sexolog og parterapeut Joan Ørting.

Flere af de tilstedeværende tilskuere til den usædvanlige situation hepper efter de mange sex-skandaler i Hollywood samt den internationale. Derfor skal vi tale om sex, og hvor mange partnere vi har været sammen med, lyder opfordringen fra sexolog og parterapeut Joan Ørting. Det fortæller flere unge i en ny undersøgelse af 16 til åriges at der på trods af årtiers kønsrolledebat fortsat er vidt forskellige seksuelle normer Hos Sex & Samfund siger daglig leder af Sexlinien for Unge Jeppe Hald.

Hvorfor er drenge, der har sex med mange seje, mens piger, er billige? Ny rapport om gammel fordom skaber debat. Det fortæller flere unge i en ny undersøgelse af 16 til åriges at der på trods af årtiers kønsrolledebat fortsat er vidt forskellige seksuelle normer Hos Sex & Samfund siger daglig leder af Sexlinien for Unge Jeppe Hald.

Derfor skal vi tale om sex, og hvor mange partnere vi har været sammen med, lyder opfordringen fra sexolog og parterapeut Joan Ørting.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail