Sex med kollega kvinder

Lidt flere kvinder end mænd har haft sex med en kollega. Det viser en ny undersøgelse. Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega? De fleste singler Kun 25% af mændene, og 14% af kvinderne har haft sex på arbejdet. Mange kvinder fantaserer angiveligt ofte om sex, når de er på arbejde. Det viser en undersøgelse fra den engelske datingside DatingDirect, der. Sex med en kollega er noget langt de fleste fantaserer om. Mange kvinder finder mænd med magt fascinerende, og derfor er sexfantasier, der involverer en af.

Lidt flere kvinder end mænd har haft sex med en kollega. Det viser en ny undersøgelse. Mange kvinder fantaserer angiveligt ofte om sex, når de er på arbejde. Det viser en undersøgelse fra den engelske datingside DatingDirect, der. 22,5 procent af kvinderne svarer, de har haft sex med en kollega, mens 20,6 procent Nogen har sex, fordi de bliver kærester med en kollega.

Sex på jobbet - sådan gør du | heirloomring.com

Lidt flere kvinder end mænd har haft sex med en kollega. Det viser en ny undersøgelse. 22,5 procent af kvinderne svarer, de har haft sex med en kollega, mens 20,6 procent Nogen har sex, fordi de bliver kærester med en kollega.

Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega? De fleste singler Kun 25% af mændene, og 14% af kvinderne har haft sex på arbejdet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail