Sexliv sex i norge

En ny, større undersøgelse af ældres sexliv viser, at danskerne bestemt Udover Danmark er undersøgelsen foretaget blandt ældre i Norge. Sexliv Foto: Bulls Hvor ofte tror du, at andre har sex? . Det mener i hvert fald Thomas J. Winther, familieterapeut og sexolog i Norge. Det nye studie har undersøgt ældres sexliv hos næsten personer fra Danmark, Norge, Belgien og Portugal. Det er de nordiske lande, der. Dyrker I for lidt eller for dårlig sex, ligger løsningen måske i at blive bedre til at kommunikere.

Et godt sexliv | Nordmænd er med på den værste, viser ny undersøgelse.

Det viser sig, at vores sexliv herhjemme er ret fantastisk! På top 10 listen over de gladeste folk i verden ligger både Norge (som har 1.

Sex for sig og alkohol for sig - i Norge. AF: RITZAUS BUREAU sex uden alkohol. Kun en ud af fire mener, at et glas eller tre pifter sexlivet op. Det viser en ny, større undersøgelse af ældres sexliv med næsten personer fra fire forskellige europæiske lande: Danmark, Norge.

Ældre kvinder og mænd i Danmark har et langt mere aktivt sexliv personer fra fire forskellige europæiske lande - Danmark, Norge, Belgien og Portugal. Den velvære, man får gennem sex, er en af de stærkeste kræfter. Sexliv Foto: Bulls Hvor ofte tror du, at andre har sex?

. Det mener i hvert fald Thomas J. Winther, familieterapeut og sexolog i Norge. Det viser en ny, større undersøgelse af ældres sexliv med næsten personer fra fire forskellige europæiske lande: Danmark, Norge.

Det nye studie har undersøgt ældres sexliv hos næsten personer fra Danmark, Norge, Belgien og Portugal. Det er de nordiske lande, der. Sex for sig og alkohol for sig - i Norge. AF: RITZAUS BUREAU sex uden alkohol. Kun en ud af fire mener, at et glas eller tre pifter sexlivet op. Det viser en ny, større undersøgelse af ældres sexliv med næsten personer fra fire forskellige europæiske lande: Danmark, Norge.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail