Tantra kursus for par sex københavn

Et transformerende kursus med træning i tantra, mindfulness og energi Tantraenergi for par introducerer til tantriske energiteknikker og meditationer. Omdrejningspunktet . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb. Du må gerne i Fællesmeditation København. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Maria fra Alegraluz Tantra i København. Det bliver et lille eksklusivt tantrisk hands-on kursus for dig der har et dybfølt ønske om at leve dit lys. Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus 14 jun ; Mand på kursus i. Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og for par i hvordan man giver tantramassage, tantra parforløb og -parterapi samt tantra kurser og workshops. Sex educator - Urban tantra Professional training program.

edenshave | Kurser for par

Et transformerende kursus med træning i tantra, mindfulness og energi Tantraenergi for par introducerer til tantriske energiteknikker og meditationer. Omdrejningspunktet . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb. Du må gerne i Fællesmeditation København.

Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen.បាត់៖ københavn.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres .

Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI.

Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og for par i hvordan man giver tantramassage, tantra parforløb og -parterapi samt tantra kurser og workshops. Sex educator - Urban tantra Professional training program.

Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex? Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen.បាត់៖ københavn.

Maria fra Alegraluz Tantra i København. Det bliver et lille eksklusivt tantrisk hands-on kursus for dig der har et dybfølt ønske om at leve dit lys. Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus 14 jun ; Mand på kursus i. Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og for par i hvordan man giver tantramassage, tantra parforløb og -parterapi samt tantra kurser og workshops.

Sex educator - Urban tantra Professional training program. Tantra 1 – både singler og par – 4 dage lige omkring Sexologiskolen, både i Århus og København. Mere energi til sex og i det daglige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail