Tantra kursus tantra massage mænd

Tantramassage træning kursus på Samsø. fShare Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage. janne tantra. May 5, - Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der hovedsagelig. Jul 31, - Danske kvinder går til tantra-massage som aldrig før. Her kan du se en helkropsmassage hos TantraZone med både indvendig og udvendig. Feb 26, - Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig  Missing: mænd ‎| ‎Must include: ‎mænd.

Feb 26, - Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig  Missing: mænd ‎| ‎Must include: ‎mænd. Jul 31, - Danske kvinder går til tantra-massage som aldrig før. Her kan du se en helkropsmassage hos TantraZone med både indvendig og udvendig.

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Workshoppen er for både mænd og kvinder. . CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples. Feb 26, - Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig  Missing: mænd ‎| ‎Must include: ‎mænd. Tantramassage træning kursus på Samsø. fShare Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage.

janne tantra.

Mænd søges til tantriske eksperimenter - Tantraværkstedet

Sep 21, - Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i Derfor tilbydes følgende kurser med rabat til mænd. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. May 5, - Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der hovedsagelig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail